tirsdag den 2. januar 2018

Gennemførte spil @ 2018

Et nyt år er begyndt, hvilket betyder en ny gang tracking af gennemførte spil. Det bliver spændende at se hvilke - og hvor mange - gennemførte spil 2018 byder på!

#1 Deadlight: Director´s Cut (X1)

Gennemført 2. januar 2018

Tilbage i 2016 gennemførte jeg samme titel på PS4. Da jeg havde mulighed for at genspille titler på X1 og i samme omgang høste lidt points til min gamerscore, kunne jeg lige så godt nyde et gensyn med denne 2.5D platformer. Spillet byder fortsat på samme problemer vedr. forsinkelser og upræcis styrring, hvilket efterlader det ellers fine spil med en lunken eftersmag.


#2 Wolfenstein II: The New Colossus (X1)

Gennemført 7. januar 2018

Teknisk glimrende og underholdende FPS, med simple stealth elementer og en masse sort humor. Spillet tilbyder nogle virkelig stærke passager, men desværre også enkelte mindre spændende passager, der kan virke som kedelig fyld og "mere af det samme".
Er man til Wolfenstein universet, er der dog rigtig meget at hente i denne glimrende 2´er!


#3 Diablo III: Reaper of Souls (PC)

Gennemført 8. marts 2018

Så fik jeg gennemført Diablo III: RoS igen igen. Denne gang på mit nye PC build. Solid oplevelse!


#4 StarCraft II: Wings of Liberty (PC)

Gennemført 2. april 2018

Hyggeligt at spille StarCraft igen. Denne kampagne fokuserer på Terran.


#5 Grand Theft Auto V (PS4Pro)

Gennemført 2. maj 2018

Fantastisk afstumpet spil!


#6 Shadow of the Colossus (PS4Pro)

Gennemført 20. maj 2018

Efter at have gennemført både ICO (PS3) og The Last Guardian (PS4), kom tiden endelig til at prøve kræfter med SotC. På trods af at jeg har den oprindelige PS2 udgave, samt HD udgaven til PS3, har jeg ikke tidligere fået spillet denne. Med den nye remake til PS4, fik jeg endelig taget mig sammen til at få spillet denne klassiker igennem og WOW hvor er det en god oplevelse! Denne titel vil jeg huske tilbage på i fremtiden! Sikke et mesterværk!


#7 Dark Souls: Remastered (PS4Pro)

Gennemført 1. juni 2018

Glædeligt gensyn med et af de absolut bedste spil nogensinde. Oplevelsen i forhold til gameplayed og historien er fortsat den samme som i det oprindelige Dark Souls, dog med ganske få mindre tilføjelser. Dejligt at kunne afvikle Blighttown med en fornuftig framerate!


#8 Dark Souls III (X1)

Gennemført 6. juni 2018

Herligt at opleve Dark Souls III igen. Glimrende spil!


#9 Battlefield 1 (X1)

Gennemført 12. juni 2018

Okay Battlefield kampagne, som man kender dem. Intet at råbe hurra for, men fin underholdning med svingende kvalitet undervejs. Solid teknisk!


#10 Destiny 2 (X1)

Gennemført 13. juni 2018

Så fik jeg også leget med "Destiny 1,5" på min Xbox One :D Udemærket mainstory, uden at den på nogen måde imponerer voldsomt. Solidt gunplay hele vejen igennem, som man kender fra det første Destiny, samt Halo spillene!


#11 Fallout 4 (X1)

Gennemført 19. juni 2018

Glædeligt gensyn med Fallout 4.


#12 Diablo (PC)

Gennemført 1. juli 2018

I forbindendelse med at min gode ven og jeg afholdte en lille 2 mands retro LAN, fik vi i coop gennemført denne gamle Blizzard perle, som startede en af det absolut bedste action RGP serier op. Det oprindelige Diablo, fremstår for mig fortsat, som det absolut bedste spil i serien når det kommer til den grafiske dystre præsentation. Jeg kunne dog godt ønske mig, at der havde været flere items og builds at vælge imellem.


#13 Sniper: Ghost Warrior 3 (X1)

Gennemført 6. juli 2018

Udemærket spil, som på trods af tekniske vandskelligheder alligevel formår at levere et underholdende gameplay. Historien er mere eller mindre ligegyldig, dog er der en vis glæde ved at lave et headshot på >1 KM afstand :D


#14 Delta Force (PC)

Gennemført 11. juli 2018

Når jeg tænker tilbage på min barndom med PC spil, er det oprindelige Delta Force spil altid et som vækker gode minder. Tilbage i 90´erne brugte jeg en del tid på at spille spillet, i både single- og multiplayer. Jeg fik dog aldrig gennemført alle 40 baner, hvilket jeg her ~20 år senere, heldigvis kan krydse af listen.


#15 Diablo II: Lord of Destruction (PC)

Gennemført 15. juli 2018

Diablo II er på alle måder et helt fantastisk spil! Det er altid en fornøjelse at spille denne perle og det er formentlig ikke sidste gang at jeg gennemfører dette!